RÓLUNK

 

Minden, ami a „kertnek kell”!

 

Cégünk 22 éve 1995-ben nyitotta meg első üzletét a ma is működő Rábca Áruházat. A sikeres indulás után azt tűztük ki célul, hogy újabb üzletek nyitásával lefedjük Győr nagy részét. „Vásárlóinkhoz visszük üzleteinket”! Sikerült 2000-ben a szabadhegyi városrészben megnyitnunk a Farmer Center gazdaboltunkat. Ezt követően 2005-ben cégformát váltottunk, azóta Variogen Kft. néven működünk. Teret hódítottunk Győrszentivánon is, 2011-ben megnyitottuk a Győrszentiváni Gazdaboltot.

Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően Győr egyik meghatározó mezőgazdasági termékeket forgalmazó kiskereskedelmi vállalkozásává váltunk. Három szaküzletünkben 1250 m2-en több mint 8000 féle termékeket kínálunk, folyamatosan bővülő termékkínálattal a gazdabolti-, háztartási termékek és ajándéktárgyak területén.

Üzleteinkben a hagyományos kiskereskedelem minden előnyét biztosítjuk, vevőközpontú magatartásunkkal és szakértő kiszolgálással várjuk Önt. Kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos gazdabolti termékek, növény védőszerek, vetőmagok, kerti szerszámok és gépek széles választéka.

Kiemelt szakkereskedésként képviseljük az alábbi márkákat. Oleo-Mac, Al-ko, Solo by Al-ko, MTD Wolf Garten, Hecht, Felco. Ezen kívül számos egyéb magyar és külföldi márka értékesítésével is foglalkozunk.

Hatalmas választék, tanácsadás, udvarias, szakszerű kiszolgálás, szolid árak.

Nimsz Ferenc

ügyvezető

 

Válassza szakkereskedéseinket, ahol ár-érték arányban a legjobb döntést célozzuk meg a vevőink számára.

TAKARÉKOSKODJON VELÜNK!